Bigep (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okul-aile işbirliğini ve öğrenci başarısını arttırmak amacıyla veli ziyaretlerimizi yapmaya başladık.

" Başarı ailede başlar." düşüncesinden hareketle gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinde velilerimizle; öğrencilerimizin başarı durumları, devamsızlık konusu ve LGS sınavına girecek olan öğrencilerimizin sınava yönelik çalışmaları hakkında görüştük.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Görsellerle Deyimler ve Atasözleri" etkinliğimizi tüm sınıflarımızda eğlenerek uyguladık, ortaya rengarenk görüntüler çıktı.

Okulumuzda Sivil Savunma Günü Programı yapıldı.

Okulumuzda istendik davranışlar gösteren öğrencilerimizi ödüllendirmek ve diğer öğrencileri teşvik etmek amacıyla okulumuzda her ay "Ayın En Temiz Sınıfını " seçmeye devam ediyoruz. Bu ayın en temiz sınıfı 7/B sınıfı seçildi. Örnek davranışı pekiştirmek amacıyla sınıfımız öğrencileri film izle etkinliği ile ödüllendirildi.

BİGEP kapsamında derslerimizde konularımızı öğrencilerimize  eğlenerek öğretmek  düşüncesinden yola çıkarak anlatmaya çalışıyoruz. Türkçe dersinde sıfatlar konusunda oluşturduğumuz karakterleri boyama etkinliği yaptık.

BİGEP kapsamında "sabır çiçektir, mutlaka açar." sözünden hareketle öğrencilerimizle fasulye ve nohut çimlendirme etkinliği yaptık.

Valiliğimiz himayesinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında 7. ve 8. sınıflarımıza yönelik izleme ve değerlendirme sınavı yapıldı.

Ock

Bigep kapsamında okulumuzda "Ayın En Temiz Sınıfı " 8/A sınıfı seçildi.

Ock

Bigep kapsamında okulumuzun tüm kademelerinde deneme sınavı yaptık.

"Dilimizin zenginlikleri projesi" kapsamında,

Ocak ayı faaliyeti: Dede Korkut okumaları Türkçe öğretmenlerimiz tarafından uygulanmaya başlanmıştır.

Ock

BİGEP kapsamında okulumuzda her ay en çok kitap okuyan öğrencimizi seçmeye devam ediyoruz.

Ock

BİGEP kapsamında okulumuzda  her ay en çok kitap okuyan öğrencimizi seçiyoruz .

Ock

BİGEP kapsamında ilçe genelinde yapılan deneme sınavında her kademeden birinci olan öğrencilerimize sınıf öğretmenleri tarafından hediyeleri verilmiştir.

Başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde BİGEP kapsamında tüm kademelerimizde deneme sınavı yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Filistin'e destek olmak için kermes düzenledi. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kermese Sayın Belediye Başkanımız Aslan Ali BAYIK da katılım sağladı. Kermesimizin düzenlenmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmün son bulması en büyük temennimizdir.