Etiket Sonuçları: ödül

"18 mart Çanakkale Zaferi" münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda "şiir" kategorisinde okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Mustafa Hatipoğlu , "resim " kategorisinde 7/B sınıfından Emine Erdilmez ilçede 1. olmuşlardır. Ödülleri ilçe kaymakamımız Sayın Orhan Gazi Karakaş tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda istendik davranışlar gösteren öğrencilerimizi ödüllendirmek ve diğer öğrencileri teşvik etmek amacıyla okulumuzda her ay "Ayın En Temiz Sınıfını " seçmeye devam ediyoruz. Bu ayın en temiz sınıfı 7/B sınıfı seçildi. Örnek davranışı pekiştirmek amacıyla sınıfımız öğrencileri film izle etkinliği ile ödüllendirildi.

Ock

BİGEP kapsamında okulumuzda her ay en çok kitap okuyan öğrencimizi seçmeye devam ediyoruz.

Ock

BİGEP kapsamında okulumuzda  her ay en çok kitap okuyan öğrencimizi seçiyoruz .

Ock

BİGEP kapsamında ilçe genelinde yapılan deneme sınavında her kademeden birinci olan öğrencilerimize sınıf öğretmenleri tarafından hediyeleri verilmiştir.

Başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.