Etiket Sonuçları: etkinlik

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında bu ay öğrencilerimiz Mevlana’nın "Mesnevi" adlı eserini okumuşlardır .  Öğrencilerimizin Mesnevi hikayelerinde geçen kelimeleri tanımaları ve günlük hayatta kullanabilmeleri için “ Kare Bulmaca, Kelime Türetme, Anlamını Bul” etkinlikleri yapılmıştır. Sınıflarımızda “Mesnevi Hikayeleri” okutulmuş, öğrencilerimiz tarafından “Öykü Kartları” hazırlanmıştır. Okulumuz öğrencilerinin de etkinliklere katılıp Mevlana’nın Mesnevi Hikayeleri ile ilgili farkındalık oluşturulmuştur.

BİGEP kapsamında derslerimizde konularımızı öğrencilerimize  eğlenerek öğretmek  düşüncesinden yola çıkarak anlatmaya çalışıyoruz. Türkçe dersinde sıfatlar konusunda oluşturduğumuz karakterleri boyama etkinliği yaptık.