Etiket Sonuçları: Başarı

Nis

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde BİGEP kapsamında 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı yapılmıştır.

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde okulumuzda  Bigep (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi)kapsamında 7. ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı yapılmıştır.

"18 mart Çanakkale Zaferi" münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda "şiir" kategorisinde okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinden Mustafa Hatipoğlu , "resim " kategorisinde 7/B sınıfından Emine Erdilmez ilçede 1. olmuşlardır. Ödülleri ilçe kaymakamımız Sayın Orhan Gazi Karakaş tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuzun tüm kademelerinde deneme sınavı yapılmıştır.

Bigep (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okul-aile işbirliğini ve öğrenci başarısını arttırmak amacıyla veli ziyaretlerimizi yapmaya başladık.

" Başarı ailede başlar." düşüncesinden hareketle gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerinde velilerimizle; öğrencilerimizin başarı durumları, devamsızlık konusu ve LGS sınavına girecek olan öğrencilerimizin sınava yönelik çalışmaları hakkında görüştük.

BİGEP kapsamında "sabır çiçektir, mutlaka açar." sözünden hareketle öğrencilerimizle fasulye ve nohut çimlendirme etkinliği yaptık.

Valiliğimiz himayesinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında 7. ve 8. sınıflarımıza yönelik izleme ve değerlendirme sınavı yapıldı.

Ock

BİGEP kapsamında ilçe genelinde yapılan deneme sınavında her kademeden birinci olan öğrencilerimize sınıf öğretmenleri tarafından hediyeleri verilmiştir.

Başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.